A-Rigaud, Chambres d’hôtes en minicamping

A-Rigaud, Chambres d'hôtes en minicamping

A-Rigaud heeft naast de kamers ook een boerderijcamping met 6 zeer ruime plaatsen. Vanaf elke plek heb je een prachtig uitzicht over het dal. De plekken liggen alle dichtbij de fruitbomen.
De camping is bedoeld voor rustzoekers en minder geschikt voor kleine kinderen. De stilte van de omgeving, het ontbreken van lichtvervuiling, de ruimte om je heen: kamperen op A-Rigaud brengt je werkelijk tot rust.
De camping is geschikt voor tenten, caravans en lichte campers ( type volkswagenbusje. Zwaardere campers kan het terrein niet aan.)

De camping heeft eenvoudige sanitaire voorzieningen onderin de boerderij, 2 x toilet, 2x douche, 2 wastafel en een afwasplek.

1 rue dessus de Rigaud
70120 Bourguignon lès Morey
Website: http://www.a-rigaud.nl
prijs p.n. 2 personen/tent/auto € 22,00

La Tourelle

La Tourelle

Mini camping, eenvoudig genieten…
Bij La Tourelle in noordoost Frankrijk is plaats voor ongeveer zes tenten, het zijn redelijk grote plekken. Gelegen aan de rand van het bos heb je een schitterend uitzicht over het dal van de Colombine, een van de mooiste plekjes in de Haute-Saône.
Op het terrein zelf zijn behalve elektriciteit geen voorzieningen. Je maakt gebruik van het sanitair in La Tourelle en bij slecht weer kun je koken in de gastenkeuken. Daar kun je ook de afwas doen en er staan koelkasten.
Je kunt bij ons brood bestellen maar we kunnen ook een lekker ontbijtje serveren en kampeerders kunnen ‘s avonds ook aanschuiven aan de ‘Table d’Hôtes’ en op het terras genieten van een heerlijk koud biertje of een glas goede wijn.

Het terrein is niet geschikt voor caravans en er zijn geen speciale faciliteiten voor kinderen.

8 rue Haute
70240 Colombotte
Website: http://www.colombotte.nl
prijs p.n. 2 personen/tent/auto € 9